Workshops & Masterclasses

Workshops zijn live events, hands on passen we ook toe wat we geleerd hebben
Lezingen zijn online of live met een beperkte interactie
Masterclases: voornamelijk online en interactief rond een bepaald thema

Dinsdag 12/3/2024

Online via Zoom

20:00 – 21:00

Masterclass: Een rugzak vol onverwerkte emoties

Strategieën voor een Gezonder, Gelukkiger Jij

IIedereen heeft een rugzak, zo zegt de volkse wijsheid.

Nu is de vraag, wat doe je met die rugzak? Wat doet die rugzak met jou?

Het lijkt alsof er in die rugzak alleen maar dingen bij komen en niets uit gaat. Tot die zo vol zit dat je hem niet meer kan dragen.

De beschuldigende vinger gaat al snel naar het laatste wat in die rugzak is gegaan. Maar wat met al die zaken die al in die rugzak zitten?

Hoe krijg je die er uit? En vooral hoe zorg je ook nog eens dat er niet zoveel bij in komt? Dat en nog veel meer ontdek je tijdens deze masterclass.

Zaterdag 16/3/2024

Praktijk Multi-19, Balen

09:00 – 14:00

Workshop: nek- en schouderpijn

Last van een stijve nek of pijnlijke schouders? Is die spanning in je bovenrug een constante bron van irritatie? Met onze workshop  Nek- en Schouderpijn Verlichting bieden we je een uitweg. Gebaseerd op zowel persoonlijke overwinningen als professionele expertise, hebben we een programma samengesteld dat echt werkt. Leer de oorzaken van je pijn begrijpen en ontdek hoe je met praktische, effectieve stappen verlichting kunt vinden. Zeg vaarwel tegen spanningshoofdpijn en welkom tegen een soepelere, sterkere bovenrug. Deze workshop is jouw kans om te leren, te ervaren en de controle terug te paken.

>