Rugpijn Verlichten met RMAS-Protocol 

Pijnvrij Leven!

Als ervaren coach en iemand die zelf een hernia L5-S1 heeft overwonnen, deel ik graag mijn persoonlijke reis naar herstel en vrijheid van pijn. Met het RMAS-protocol bied ik jou een unieke “window of opportunity” om duurzame oplossingen te creëren voor rugpijn, zonder dat operaties of inspuitingen nodig zijn.

Het RMAS-protocol is een krachtige methode waarbij we gerichte releases en mobilisaties gebruiken om acute klachten te verminderen. Maar we gaan verder dan dat – we richten ons ook op activering en versterking op lange termijn, zodat jij blijvend positieve resultaten kunt ervaren.

Deze effectieve oefeningen zijn ontworpen om te werken van de bil en heupspieren tot aan de spieren langs de onderrug, helemaal tot aan de onderste ribben. Het resultaat? Minder pijn, minder afhankelijkheid van pijnstillers en langdurige verlichting van pijnklachten.

Je kunt de oefeningen eenvoudig één keer per dag doen, maar ook 2 tot 3 keer per dag als dat beter in jouw schema past. Onthoud altijd: geen extra pijn tijdens of na de oefeningen. Als je vragen hebt of twijfelt, neem gerust contact met mij op.

Het enige wat je nodig hebt is een comfortabele plek om te liggen en een balletje als attribuut. Volg de regels in de video en respecteer je eigen grenzen – hiermee help je jezelf vooruit en kun je zelfs extra ondersteuning vermijden.

Herhaal het mantra: geen extra pijn tijdens of na de oefeningen. Dit is jouw sleutel tot succes!

Hoewel je overal delen van deze oefeningen kunt vinden, is deze video uniek vanwege de specifieke opbouw via het RMAS-protocol. Hiermee creëren we niet alleen directe verlichting, maar zorgen we ook voor een duurzaam resultaat op de lange termijn.

Dus waar wacht je nog op? Investeer nu in een pijnvrij leven met het RMAS-protocol! 🌈💪 Ontdek hoe je rugpijn kunt verlichten en geniet van een leven zonder belemmeringen!


Eerste hulp bij rugpijn

Volg de instructies in deze video

>