Evy

Hi,

Ik ben Evy

spring in't veld, brok energie. Ik ben dol op mensen en nog véél meer op al die knuffeltjes en aaitjes die ik van mensen krijg.


Soms ben ik wat enthousiast en dan kan jij mij helpen door net zelf heel rustig te worden. Ik ben namelijk erg gevoelig voor de energie van mensen en reageer daar heel goed op.


Ik ben een beetje een deugeniet en zal af en toe wel wat fratsen uithalen. En toch zit er geen kwaad in mij en zal ik uiteindelijk luisteren.


Ik heb 9 maanden in een asiel gezeten tot Jan mij adopteerde op 1/7/2024. Wij matchten meteen in energie, speelsheid en avonturen beleven. Het lijkt misschien of we al jaren samen zijn, maar dat is dus nog niet.


Ik ben vermoedelijk geboren in januari 2022. Wanneer exact weet ik niet, het was koud en donker en nat buiten.

Mijn coaching stijl

Eerst hallo zeggen

Ik vind het super belangrijk om jou eerst enthousiast te begroeten. En natuurlijk krijg ik graag knuffeltjes in ruil voor mijn begroeting. Eén brok liefde en energie.

I hold space

Terwijl jij je onderbewuste aankijkt, lig ik op mijn mat, ruimte te houden voor jou. Als je nadien nog een knuffel nodig hebt, ben ik er ook weer voor jou!

Mijn eigen format

Je kan ook op wandelcoaching met mij!

Evy's DNA

Op papier is Evy een kruising van een hollandse herder en een husky. Na wat verder onderzoek blijkt dat er toch nog wat andere genen in het spel zijn ook.

Hollandse Herder

Canarian, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons
Canarian, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Husky

Oogstweg, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

De testresultaten zijn nog niet compleet. Maar dit werd er alvast nog ontdekt in Evy's DNA:

Zeehond

Kat

Kangoeroe

Woonkamerdecoratie

Redder

Autopiloot

Fashion Queen

Boswerker

Vogelspotter

Personal Trainer

Speeltuin inspecteur

Werktijd timer


>