Wandelcoaching met Evy

Ontdek wandel-pareltjes én ontdek jouw persoonlijke parels tijdens een wandelcoaching sessie met Evy

Wat mag je verwachten tijdens een wandelcoaching sessie?

Wandelen in een prachtig stukje natuur

We zoeken een prachtig stukje natuur uit. Soms in de buurt, soms wat verder weg. Altijd weer mooi.

Oefeningen mét Evy

Evy is heel gevoelig voor energieën (van mensen). Dat betekent dat zij geweldig goed feedback kan geven, in de eerste plaats aan jou maar ook aan mij, hoe het met jouw energie gesteld is.

Oefeningen om jezelf beter te leren kennen

We gaan niet alleen wandelen, onderweg doen we ook oefeningen zodat je jezelf beter leert kennen. Wat juist staat vooraf niet vast, dat wordt intuïtief gekozen.

Spontane input van Evy

Nu spreekt Evy (nog) geen Nederlands, al lijkt het soms wel of ze mij verstaat. Soms doet ze ook gewoon dingen die nodig zijn en daar krijgt ze dan ook alle ruimte voor.

Ervaringen van klanten

Op dat moment was het Evy die aanvoelde wat ik nodig had zonder dat ik zelf deze nood besefte.

Op zaterdag 20 juli deed ik mee met een try-out van coach Evy. Een wandeling maken in het bos, in gezelschap van een enthousiaste hondencoach en met een aantal oefeningen voor meer bewustwording. Voor mij was dit een laagdrempeligere manier om kennis te maken met Jan zijn werking.
Tijdens één van de oefeningen ben ik, voor mezelf wat onverwacht, geconfronteerd geweest met mijn perceptie van waar mijn toekomst en mijn verleden liggen. Ik voelde mezelf blokkeren en had moeite om aan te geven waar ik nood aan had. Bij het afronden van de oefening kwam Evy op eigen initiatief naar mij toe. Ze kwam gewoon voor mij zitten en ik heb haar mogen knuffelen. Dit deed zo’n deugd en mijn spanning kon zakken. Op dat moment was het Evy die aanvoelde wat ik nodig had zonder dat ik zelf deze nood besefte.
Ik vond het een geslaagde kennismaking. Het wandelen was ook een hulpmiddel om spanningen die ik aan het begin en tussendoor voelde, te doen zakken. Ik vond het een goede combinatie van activiteiten: jezelf betere leren kennen, beweging, genieten van de natuur en vooral van het gezelschap van coach Evy.

S.D.

Ik ben rustiger geworden en dat merk ik aan mijn eigen honden die nu bij mij komen liggen.

Ik ben met het coaching programma gestart bij Jan omdat ik vooral in de knoop zat met mezelf stelde me altijd op de tweede plaats en durfde nooit niet nee tegen anderen zeggen. Voelde me ook niet rustig. Na een paar sessies merkte ik al bij mezelf dat ik toch al een kleine stap gezet had. Jan gaf me vooral zelfvertrouwen. Nu voel ik me goed in mijn vel en ondervind ik ook dat ik rustiger ben geworden wat me vooral aan mijn eigen honden ondervind omdat ze nu bij mij komen liggen wat ze vooraf niet deden. Ik zou Jan zeker aanraden

Nancy Cools

In groep of individueel?

Op regelmatige tijdstippen worden er wandelcoaching sessies in kleine groepjes georganiseerd. De locatie is verschillend. We mikken om 2 uur onderweg te zijn, wandelen en oefeningen onderweg.

Heb je een specifieke vraag of een thema dat je liever niet in groep bespreekt, dan is een individuele wandelcoaching sessie zeker een optie.

Zit je in een R.E.S.E.T. traject? Dan kunnen we een aantal gewone coaching sessies zeker als wandelcoaching sessie inplannen.

De voordelen van Wandelcoaching met Evy

01.

Het is laagrempelig en toegankelijk. Evy houdt het luchtig want ze blijft haar energieke zelf. Dus ja, soms vind ze een "stokje" en als ze een plas gezien heeft, gaat ze er gegarandeerd door!

02.

We zijn in de natuur, dat op zich zorg al voor rust, privacy en vertrouwen. Evy zorgt mee voor de positieve sfeer en ontspannen setting.

03.

Onderweg doen we oefeningen waarbij je jezelf beter leert kennen. Je sterktes appreciëren en je zwakkere kanten aankijken.

04.

We houden de groepen klein zodat er voldoende ruimte én veiligheid is voor iedereen om zijn/haar verhaal te delen als je dat wil.

05.

Knuffelmomenten met Evy zijn inclusief, als je haar kan overtuigen ;-).

Een Dynamisch Duo

Evy en Jan

Evy is een kruising Hollandse Herder en Husky. Al verdenk ik haar er wel van dat ze ook een deel zeehond (haar obessie voor water) en een deel kat (ze wil overal bij zijn, vooral als ik er mee bezig ben) heeft.

Ze is een adoptiehond en vanaf 1/7/2024 bij mij. Ze wordt geschat op 2.5 jaar oud op dit moment.

Ze is énorm sociaal naar mensen toe en verzot op aandacht en knuffels.

Ze heeft een gezonde portie deugenieterij en toch zit er geen kwaad in. Dus ze daagt mij regelmatig uit maar aanvaardt ook de grenzen die ze krijgt.

Tijdens de coaching sessie merkte ik dat ze er graag bij was. Ook reageert ze zeer sterk op mijn energie. Als ze mij uitdaagt, is het mijn taak om te kalmeren en te gronden en dan volgt zij mee.

Dat doet ze bij andere mensen ook. Een prachtige spiegel voor ieders staat van zijn.

Ik geloof graag dat Evy mij heeft uitgekozen. Niet alleen om meer fun, speelsheid in elkaars leven te brengen, ook om mijn coaching te ondersteunen en nog krachtiger te maken.

>