Jouw innerlijke compas voor succes

Vastberadenheid straalt in elke stap

Elke beslissing die je neemt, elke actie die je onderneemt is doordrenkt van vastberadenheid en innerlijke kracht.

Je voelt de harmonie tussen je emoties en gedachten, en dat straalt door in elke stap die je zet.
Het is het gevoel van zelfverzekerdheid, van geloven in je eigen kunnen en vol vertrouwen de wereld tegemoet treden.

Noem het emotionele bevrijding, noem het mentale veerkracht, noem het een krachtige mindset.

Een geest die moeiteloos handelt, als een kompas dat je de juiste richting wijst zonder enige twijfel.

Elke keuze, elke actie wordt genomen met een ongekende vastberadenheid en vertrouwen.

Geen onderdrukking van emoties, geen belemmerende overtuigingen, alleen een diepgeworteld geloof in jouw vermogen om te bereiken wat je wilt.

Jij bent de bron van positiviteit, geput uit je eigen innerlijke kracht.

De meesterstrateeg achter je beslissingen en gedrag

Laat je onderbewuste je leiden naar succes.

Welkom in de fascinerende wereld van ons onderbewuste, waar een verborgen kracht schuilgaat die er altijd naar streeft om ons te beschermen en te begeleiden.

Diep binnenin ons zit een wirwar van emoties, herinneringen en overtuigingen die we in het verleden hebben ervaren.
Soms waren ze overweldigend, soms confronterend, maar ze vormen de basis waarop ons onderbewuste beslissingen neemt.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je deze verborgen kracht zou kunnen ontrafelen en benutten.
Als je je bewust zou worden van de emoties en overtuigingen die je gedrag en keuzes sturen.
Het opent de deur naar een diepgaand begrip van jezelf en biedt de mogelijkheid om bewuste stappen te zetten naar groei en transformatie.

Het is alsof je een oude schatkaart hebt gevonden, die je leidt naar nieuwe ontdekkingen en inzichten over jezelf.
Het is een avontuur waarbij je de controle neemt over je eigen leven en bewust keuzes maakt die in lijn zijn met je diepste verlangens en doelen.

Dus durf dieper te graven en te verkennen wat er in je onderbewuste ligt verscholen.
Sta open voor de fascinerende ontdekkingsreis van zelfontdekking en persoonlijke groei.
Het is de weg naar een leven waarin je volledig in je kracht staat en waarin je elke stap met vertrouwen en enthousiasme zet.

Laat ons je begeleiden op dit avontuur. Samen zullen we de puzzelstukjes samenvoegen, de inzichten vertalen naar concrete acties en je inspireren om verder te gaan dan je ooit had gedacht.
Ontdek de kracht van je onderbewuste en creëer een leven dat jouw diepste verlangens weerspiegelt.


Ervaring Isabelle Roegiers

Isabelle is RTT therapeute en een krak in haar vak!
Maar ook coaches en therapeuten dragen een rugzak met zich mee.
Ook coaches en therapeuten hebben ondersteuning nodig. 

Emotionele fitness en veerkracht

Een nieuwe dimensie van het RMAS-protocol: omgaan met emoties en overtuigingen.

Het “Release-Mobilize-Activate-Strengthen” (RMAS) protocol is oorspronkelijk ontworpen voor fysieke training en herstel. Het kan echter ook worden aangepast en toegepast op het werken met onbewust onderdrukte emoties en niet helpende overtuigingen.

Release

Identificeer en erken de onbewust onderdrukte emoties en niet helpende overtuigingen.

mobilize

Creëer ruimte voor emotionele expressie en introspectie.

activate

Activeer positieve en ondersteunende emoties en overtuigingen. Identificeer welke emoties en overtuigingen je graag zou willen ervaren en welke je zouden helpen.

strengthen

Versterk de nieuwe, helpende emoties en overtuigingen door consistente praktijk en herhaling.

De prijs van stilstand

De gevolgen van het negeren van onbewust onderdrukte emoties, beperkende overtuigingen en een belemmerende mindset.

Terwijl je vastklampt aan oude patronen of deze volledig vermijdt, voel je langzaam maar zeker hoe je veerkracht, groeipotentieel en emotioneel welzijn afbrokkelen.

Negatieve emoties en beperkende overtuigingen worden je constante metgezellen, waardoor je belemmerd wordt in je dagelijkse leven en persoonlijke groei. Frustratie en onvervuldheid nemen toe.

Maar dat is nog niet alles, je merkt ook dat stress steeds moeilijker onder controle te houden is, je zelfvertrouwen afneemt en je positieve mindset langzaam vervaagt.

Een winters gevoel lijkt je leven te beheersen, waardoor je vitaliteit en potentieel geleidelijk vervagen. Je eigenste zelf glipt langzaam maar zeker door jouw vingers.

Maar weet je wat het goede nieuws is? Jij hebt de sleutel tot verandering in handen.

Door actief te werken aan je emoties, overtuigingen en mindset, kun je de winterperiode doorbreken en een prachtige lente van innerlijke kracht, groei en succes omarmen.

Het is nooit te laat om te beginnen en de voordelen van emotionele ontwikkeling en een positieve mindset te ervaren, die je in staat stellen om te bloeien en je volledige potentieel te bereiken.

Dus waarom blijven stilstaan? De consequenties van het negeren van je innerlijke groeimogelijkheden en emotioneel welzijn zijn groot.

Stap uit je comfortzone, omarm de kracht van zelfreflectie en het transformeren van belemmerende overtuigingen. Ontdek wat je geest en hart werkelijk kunnen bereiken. Het is een reis vol ongelooflijke voordelen en persoonlijke transformatie.

Kies voor actie en schrijf jouw eigen succesverhaal, waarin je straalt van innerlijke kracht, veerkracht en vervulling. De tijd om te bloeien is nu.


Aanbod

Emotie Reset

Bereid je voor op een avontuurlijke reis door de emotionele landschappen van je onderbewuste. Samen zullen we de sluwe trucjes van je mind doorprikken en op zoek gaan naar de verborgen schatten van onbewust onderdrukte emoties.

Ademsessie

Maak je klaar voor een ademavontuur waarbij we de chaos omarmen! Met een mix van chaotische ademhaling en meeslepende muziek gaan we jouw bewuste brein even flink in de war brengen, zodat je onderbewuste eindelijk de spotlight kan stelen en tevoorschijn kan komen

Reality-check

We gaan een speurtocht beginnen waarbij we met enkele eenvoudige vragen en de nodige zelfreflectie de realiteit van haar zware last bevrijden. Vergeet het drama en focus je op de nuchtere feiten, terwijl we samen een humoristische reality-check doen.

Reset Dag 

We duiken in de diepten van je onderbewuste, graven naar die onbewuste emoties en beperkende overtuigingen, en eindigen de dag met een zalige “Pain Buster” massage om je helemaal op te frissen. Laat die emoties los en laat die pijn verpletteren, het is tijd voor een frisse start!

Reset Trajact

Een reset traject dat je niet alleen voorziet van “Reset Dagen” vol zelfontdekking, maar ook individuele begeleiding en opdrachten om je de systemen eigen te maken, zodat je jezelf kunt resetten als een professionele resetter. Je zult zo bekwaam worden dat je binnenkort je eigen “Reset Guru” bent.

Revive-180

Maak je klaar voor het Revive-180 traject, waar we je emoties en beperkende overtuigingen een flinke schop onder de kont geven. We gaan je niet alleen mentaal en emotioneel een upgrade geven, maar ook je lichaam een make-over geven, zodat je eruitziet als de badass versie van jezelf die je altijd al wilde zijn. Dus haal die sportschoenen uit het stof en laat die oude blokkades smelten als een ijsje op een hete zomerdag

>