Verander de spelregels

Stel je voor dat elke stap die je zet, elke beweging die je maakt, doordrenkt is van kwaliteit en kracht.

Je voelt de harmonie tussen je lichaam en geest, en het straalt door in alles wat je doet. Het is het gevoel van moeiteloosheid, van zelfvertrouwen dat je met elke ademhaling sterker wordt.

Noem het charisma, noem het présence, noem het zelfvertrouwen of uitstraling.

Een lichaam dat moeiteloos beweegt, als een goed geoliede machine die zijn functies vervult zonder enige belemmering.

Elk gebaar, elke beweging wordt uitgevoerd met een ongekende souplesse en gratie.
Geen pijn, geen ongemakken, alleen een diep vertrouwen dat dit prachtige instrument precies doet wat het moet doen.

Het is een bron van innerlijke kracht en straalt zelfvertrouwen uit naar de wereld om je heen.

Een lichaam dat fascineert en intrigeert, en je doet beseffen dat de mogelijkheden eindeloos zijn wanneer je in harmonie bent met jezelf.

Ons lichaam past zich aan aan datgene wat we er van vragen

Verleg je grenzen, verander je lichaam

Een wereld waarin training niet draait om het verkrijgen van een perfect six-pack door middel van beperkende diëten.

Trainen met Move & Improve gaat niet om het najagen van een ideaalbeeld dat wordt opgelegd door de samenleving.

In plaats daarvan gaat het over iets diepers, iets dat verder reikt dan oppervlakkige fysieke verschijningen.

Het gaat om de kwaliteit van bewegen en de kwaliteit van leven die je uitstraalt. Het gaat over het vertrouwen dat je hebt in jezelf en je lichaam.

Het is de kracht en souplesse waarmee je door het leven beweegt, zowel binnen als buiten de training, die mensen onbewust oppikken.

Het gaat over het zelfvertrouwen dat je uitstraalt wanneer je je lichaam op een gezonde en liefdevolle manier verzorgt.
Het gaat om jezelf sterker en krachtiger voelen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.


Welke soort training past het best bij jou?

Klantenervaringen

review ellen

RMAS-Protocol – jouw garantie op succes

Ontdek jouw volledige potentieel met het RMAS-protocol.

Bevrijd jezelf van fysieke klachten en blessures, verbeter je sportprestaties en versterk je mentale kracht.

Het RMAS-protocol levert genoeg structuur om niet verloren te lopen en genoeg vrijheid om op gevoel en intuïtie te kunnen werken.

Het RMAS-protocol is de enige manier waarop je jouw lichaam op een duurzame manier anders kan laten bewegen.

Het is tijd om de controle over je gezondheid en succes in eigen handen te nemen.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een sterker, veerkrachtiger en succesvoller leven met het RMAS-protocol.

Release

Identificeer en erken eventuele fysieke spanningen, blokkades of pijnlijke gebieden in het lichaam.

Deze worden gericht losgemaakt. 

Mobilize

Breng je lichaam in beweging, maak het er terug van bewust dat het mag bewegen.

We zeggen: hey, daar zit iets, en dat mag bewegen! 

Activate

Heel rustig en gericht laat je je lichaam bewegen. 

We zorgen ervoor dat de juiste spiergroepen getriggerd worden.

Strengthen

De voorgaande stappen creëren een window of opportunity om voor de duurzame verandering te zorgen en de juiste spieren te versterken.

Van koude stagnatie naar bloeiende vitaliteit

Stel je voor, je blijft vasthouden aan je huidige trainingsroutine of je slaat het helemaal over. Langzaam maar zeker begin je te merken dat je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen afnemen.
Pijntjes en blessures worden een constante metgezel in je dagelijks leven, waardoor je beperkt wordt in je bewegingen en activiteiten. Je voelt je gefrustreerd en machteloos.
Niet alleen dat, maar je merkt ook dat je moeite hebt om stress te beheersen, je te concentreren en positieve energie vast te houden.
De winter lijkt te blijven hangen in je leven, waardoor je vitaliteit en prestatievermogen steeds verder afnemen.

Maar hier is het goede nieuws: je kunt deze neerwaartse spiraal doorbreken.
Door te kiezen voor functionele training en het RMAS-protocol, kun je de winterperiode omkeren en een nieuwe lente van kracht, veerkracht en succes verwelkomen.
Het is nooit te laat om te beginnen en de voordelen van functionele training te ervaren die je in staat stellen om te gedijen en je volledige potentieel te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, omarm de kracht van functionele training en ontdek wat je lichaam allemaal kan bereiken. De weg naar een sterkere, veerkrachtigere versie van jezelf begint hier.
Doe mee en creëer jouw eigen succesverhaal.


Aanbod

Fysieke klachten vragen hebben niet altijd dezelfde aanpak nodig.
Het is belangrijk om te beseffen dat als de pure fysieke aanpak niet altijd (voldoende) werkt of de effecten niet duurzaam zijn.
Wanneer dat het geval is, moet ook de emotionele of mentale component mee onder handen genomen worden om tot een blijvende, duurzame oplossing te komen. 

Pijn Reset Massage

Kom langs voor een magische massage-avontuur waar ik als een spierdetective op zoek ga naar die vervelende triggerpoints. Ik maak ze op een pijnloze manier los, waardoor je terug kunt dansen als een soepele kattenkrabber met een energieboost waar je ‘wow’ tegen zegt!

MoveCamp

Movecamp is een plek waar je je welkom voelt, zelfs als je denkt dat een push-up een nieuwe soort sushi is. We hebben een geweldige sfeer waarin we allemaal samenwerken om sterker te worden, zonder dat je de druk voelt om een atleet te zijn. Laat je excuses thuis en kom lekker zweten terwijl we wat lachen en je helpen om fit, sterk en soepel te worden op jouw eigen unieke manier!

Personal Training

Personal training is als een spoedcursus MacGyver voor jouw lichaam – ik leer je hoe je met een balletje en een elastiek je spieren kunt trainen en je doelen kunt bereiken. Samen gaan we op avontuur, waarbij ik je help om je lichaam beter te leren kennen en het RMAS-protocol toe te passen. Dus vergeet de zwitsers zakmes niet, want we gaan je lichaam in topvorm knutselen, met een gezonde dosis humor natuurlijk!

Revive -180

Maak je klaar voor het Revive-180 traject, waar we je emoties en beperkende overtuigingen een flinke schop onder de kont geven. We gaan je niet alleen mentaal en emotioneel een upgrade geven, maar ook je lichaam een make-over geven, zodat je eruitziet als de badass versie van jezelf die je altijd al wilde zijn. Dus haal die sportschoenen uit het stof en laat die oude blokkades smelten als een ijsje op een hete zomerdag

Ontketen je kracht: functionele training geeft je niet alleen kracht, maar ook plezier in beweging!

Welkom in de wondere wereld van functionele training volgens het RMAS-protocol, waar we de zwaartekracht uitdagen en onze eigen grappen maken terwijl we sterker, fitter en energieker worden!

Stel je eens voor dat je ’s ochtends uit bed springt als een gazelle op koffie, vol energie en klaar om de wereld te veroveren. Je voelt je als een nieuw mens, met een lichaam dat soepeler beweegt dan een breakdancer op een gladde vloer. Met functionele training en het RMAS-protocol transformeer jij jezelf in een flexibele, onverschrokken bewegingskunstenaar!

Het leven te kort is om een bankhanger te zijn en zaken te accepteren die je zelf kan veranderen! Het is tijd om die chipszak aan de kant te schuiven en jezelf uit te dagen. Vergeet die excuses over te weinig tijd of te veel Netflix-marathons. Nu is het moment om de sprong te wagen en jezelf te verrassen met wat je allemaal kunt bereiken. En geloof me, je zult versteld staan van je eigen capaciteiten!

Ik ben de MacGyver van de functionele training! Met een arsenaal aan kennis, een knipoog en een flinke dosis humor, creëer ik samen met jou een trainingsplan op maat. Ik zal je motiveren, inspireren en ervoor zorgen dat je altijd met een glimlach naar de training komt.
Ik ben als een persoonlijke cheerleader zonder de pompons!

Dus waar wacht je nog op? Laat die excuses achter je en stap in de wereld van functionele training volgens het RMAS-protocol. We gaan samen lachen, zweten en grenzen verleggen.

Bereid je voor op een avontuur waarbij je niet alleen sterker wordt, maar ook meer plezier beleeft aan bewegen. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen die fitnessjourney beginnen. Get ready to unleash the power of functional training! 


>